Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа на Львівщині

Четвер, 18 березня 2021, 12:37

Міносвіти звільнило учнів 4 та 9 класів від ДПА через Covid-19

школа на Львівщині

Учнів 4 та 9 класів звільнили від проходження державної підсумкової атестації у цьому році через коронавірус.

Про це повідомила прес-служба Міністерства освіти і науки України.

Згідно із наказом Міністерства освіти і науки, учнів, які завершують здобуття початкової (4-ті класи) та базової загальної середньої (9-ті класи) освіти, звільнено від проходження державної підсумкової атестації у 2020/2021 навчальному році через пандемію коронавірусу.

"Рішення ухвалено у зв’язку з установленням для єдиної державної системи цивільного захисту на всій території України режиму надзвичайної ситуації. Зважаючи на це, МОН звільнило від проходження державної підсумкової атестації здобувачів закладів загальної середньої освіти 4-х і 9-х класів у 2020/2021 навчальному році" – йдеться у повідомленні.

У відповідному документі про освіту учнів, звільнених від ДПА, необхідно зробити запис "звільнений(а)".

Додамо, з 9 березня обласна комісія з питань ТЕБ і НС рекомендувала перевести всі навчальні заклади Львівщини на дистанційне навчання, а з 15 березня розпочати канікули у школах. З 16 березня школи Львова перевели на дистанційне навчання, а учнів 1-4 класів відправили на канікули.

Минулоріч також через карантин в Україні відмінили ДПА для 4-х і 9-х класів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.