Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання наркоторговців

lv.npu.gov.ua

Четвер, 18 березня 2021, 11:44

У Яворові викрили банду наркоторговців

затримання наркоторговців

Продажем наркотиків займалися четверо мешканців Новояворівська.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 17 березня, у Яворові правоохоронці затримали чотирьох мешканців Новояворівська, які займалися продажем наркотиків.

"До складу групи входило четверо мешканців міста Новояворівськ віком 17, 18 років та двоє 26-річних, з яких одна – жінка. Вони збували тяжкі наркотичні засоби та психотропні речовини наркозалежним особам на території Яворівського району. Розповсюджували шляхом "закладок" з використанням інтернету", – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський.

Під час обшуків у наркоторговців вилучили близько одного кілограма наркотичного засобу "метамфетамін", близько півкілограма речовини, схожої на "канабіс", таблетки "екстазі", а також 100 заготовлених "закладок", велику кількість зіп-пакетів, електронні ваги та інше приладдя для фасування наркотиків, чорнові записи та кошти.

Також правоохоронці виявили у мережі 50 повідомлень про вже здійснені "закладки" та вилучили з них наркотики. 

"За цінами "чорного ринку" вартість вилучених наркотичних засобів становить близько мільйона гривень. Зловмисники "працювали" з дотриманням суворої конспірації, мали чітко розподілені обов’язки і їх затримання стало можливим завдяки спільній кропіткій роботі правоохоронців", – зазначив Шляховський.

Невдовзі слідчі повідомлять затриманим про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.