Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АЗС

П'ятниця, 19 березня 2021, 13:00

З початку року на Львівщині виявили п'ять нелегальних АЗС

АЗС

Загалом у області перевірили понад 50 АЗС.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З початку цього року міжвідомча група з протидії нелегального обігу і торгівлі пальним перевірила понад 50 АЗС в області. За результатами перевірки, три нелегальні станції опечатали, дві були демонтовані власниками.

Загалом за цей час у нелегальних АЗС вилучили 70 тонн пального на загальну суму майже 1, 5 млн грн та обладнання на 650 тис грн. Власників цих заправок оштраіували на 9,9 млн грн.

Зазначимо, міжвідомча робоча група за наявності задокументованих фактів реалізації пального без дозвільних документів складає протоколи про вчинення адмінправопорушень, передбачених ст.164 КУпАП. Також за наявності достатніх підстав вносяться відомості до ЄРДР про вчинення кримінальних правопорушень передбачених ст.204 КК України.

Нагадаємо, 27 грудня 2019 року Львівська ОДА створила робочу групу, яка перевірятиме діяльність незаконних АСЗ області та ліквідовуватиме їх.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.