Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

П'ятниця, 19 березня 2021, 10:22

Укрзалізниця не обмежить рух поїздів до Львова через Covid-19

Львівська залізниця

Укрзалізниця не відміняє рух поїздів через Львів через введення у місті посиленого карантину.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

За інформацією Укрзалізниці, що будь-які обмеження залізничного руху далекого сполучення через Львів та Київ, які запровадили жорсткий карантин, відсутні.

"Заборона висадки та посадки можлива лише за спеціальної вказівки МОЗ, тоді як Львівська та Київська області станом на 18 березня залишаються в "помаранчевій" зоні" – пояснили в залізниці.

У компанії нагадали, що обмеження продажу квитків та висадки/посадки наразі стосуються виключно Івано-Франківської, Чернівецької, Житомирської та Закарпатської областей.

Нагадаємо, з 19 до 29 березня у Львівській області ввели обмежувальні заходи через погіршення ситуації із коронавірусом. Також з 19 до 28 березня у Львові запровадили жорсткий карантин: заборонили проводити масові заходи,  працювати закладам культури і громадського харчування, а також оголосили канікули для учнів початкових класів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.