Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ТОВ "Аерок"

svoboda-news.com

Четвер, 25 березня 2021, 10:44

Фірма компанії російського мільярдера збудує новий завод у Стрию

ТОВ "Аерок"

ТОВ "Аерок", власником якої є російська "Група ЛСР", дозволили збудувати завод екологічного автоклавного газобетону у Стрию.

Про це повідомила Стрийська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 24 березня, міський голова Стрия Олег Канівець підписав меморандум про співпрацю з гендиректором ТОВ "Аерок" Дмітрієм Рудченком щодо будівництва у місті заводу екологічного автоклавного газобетону з сучасними автоматизованими потужностями на 150 робочих місць.

"Компанія на ринку України з 2007 року і є найбільшим виробником якісного та екологічного автоклавного газобетону. Два підприємства ТОВ "Аерок" вже успішно працюють у Київській області, третій планують через півтора року запустити у Стрию із сучасними автоматизованими потужностями.  Цикл виробництва є повністю замкнутим і не становить небезпеки для довкілля" – йдеться у повідомленні.

Нове підприємство зареєструють у Стрию на вул. Промисловій, 4.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Аерок" зареєстроване з 2006 року у місті Обухів Київської області, займається виготовленням виробів із бетону для будівництва. Власником підприємства є ПАТ "Група ЛСР", російська компанія, що працює у сфері виробництва будівельних матеріалів, девелопменту та будівництва нерухомості. Її головний офіс знаходиться у Санкт-Петербурзі. Гендиректором і кінцевим власником фірми є російський мільярдер Андрій Молчанов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.