Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Пасічна, 49б

wikimapia.org

Четвер, 25 березня 2021, 14:25

Садовий купив на Пасічній ЦНАП за 12 мільйонів

вул. Пасічна, 49б

Львівська міськрада купила приміщення у новобудові за 12 мільйонів гривень для облаштування у ньому ЦНАПу.

Сьогодні, 25 березня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення щодо придбання майнових прав на нежитлове приміщення з вбудованими приміщеннями громадського призначення та творчими майстернями на вул. Пасічній, 49-б.

"За" проголосували 48 депутатів.

Зокрема, йдеться про купівлю міськрадою у ТзОВ "Будівельна компанія "Глобус Інвест" комунальних приміщень на на вул. Пасічній, 49-б загальною площею 336,8 кв.м за у 12 296 000 грн.

За словами директорки юридичного департаменту Львівської міськради Гелени Пайонкевич, приміщення є повністю відремонтоване, обладнане і готове для роботи комунальних служб Львова.

Тут міськрада планує облаштувати новий Центр надання адміністративних послуг.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ Будівельна компанія "Глобус груп"зареєстрована у 2016 році у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власником підприємтсва є львів'янка Любов Феник, а співзасновником акціонерне товариство "Закритий недиверсифікаваний венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Магістрат інвест", власниками якого Володимир Феник та Василь Денека.

У 2019 році виконком Львівськради дозволив цій фірмі звести житловий комплекс на вул. Некрасова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.