Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Коперника, 1

google.com.ua

П'ятниця, 26 березня 2021, 14:10

Іонов відкриє кафе-бар у пам'ятці архітектури на Коперника

вул. Коперника, 1

Виконком дозволив відкрити кафе-бар у будинку на вул. Коперника, 1 компанії львівського ресторатора Андрія Іонова.

Сьогодні, 26 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реставрацію дочірнім підприємством "Албіс Компані" ТзОВ "Діаніум Трейдінг Ко. Лімітед" (Республіка Кіпр) та перепланування нежитлових приміщень 2-го поверху з пристосуванням їх під кафе-бар на 48 посадкових місць на вул. М. Коперника, 1 у Львові.

Згідно із містобудівною документацією, триповерхову будівлю, пам'ятку архітектури, відреставрують, а на другому поверсі будівлі облаштують кафе-бар на 48 місць. Висота висота будівлі має бути існуючою, як й максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки. 

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам. 

Зазначимо, на місці цієї будівлі у 1828 році було відкрито аптеку "Під золотою зіркою". До початку реконструкції приміщення на першому поверсі будівлі у 2010 році функціонувала центральна аптека Львова. Після реконструкції у 2017 році в приміщенні відкрився інтерактивний музей-кондитерська "Під золотою зіркою" родини Іонових. 

За даними аналітичної системи YouControl, ДП "Албіс Компані" ТзОВ "Діаніум Трейдінг Ко. Лімітед" зареєстроване у Львові з 1999 року, займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування. Керівницею фірми є Леся Іонова, а власниками – вона та Андрій Іонов. Розмір статутного капіталу фірми становить 25 344 268,04 грн.

Зазначимо, Андрій Іонов – власник львівських ресторанів "Чорний Кіт", "Амадей" та "Вероніка", засновник і президент ДП "Албіс Компані", ТзОВ "Діаніум Трейдінг Ко Лімітед". У 2013 році він придбав аптеку на вулиці Коперника, 1 за ціною 7,5 тисяч за один кв.м.

З листопада 2020 року він став почесним консулом Індонезії в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.