Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

новобудова

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 26 березня 2021, 15:26

На Брюховецький збудують 4-поверховий будинок на 20 квартир

новобудова

Виконком дозволив збудувати на вул. Брюховицькій, 143 новий 4-поверховий житловий будинок.

Сьогодні, 26 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "ДКМ Груп" 4-поверхового житлового будинку з вбудованими приміщеннями комерційного призначення та підземним паркінгом на вул. Брюховицькій, 143 у Львові.

Новий житловий будинок збудують на земельній ділянці, площею 0,1495 га, що перебуває у приватній власності та передбачена для будівництва та обслуговування 4-поверхового житлового будинку із вбудованими автостоянками.

Згідно із містобудівною документацією, максимальна висота будівлі не перевищуватиме 14,8 метрів – будинок матиме 4 поверхи, із огороджуючими конструкціями на рівні третього (9,5 метрів) та четвертого (14 метрів) поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 40%.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам. У будинку буде 20 квартир, передбачено 12 машиномісць у підземному паркінгу та три місця у відкритому паркінгу, всього – 15 місць для паркування.

Земельна ділянка, де збудують нове житло, належать до зони Ж-1 – зона садибної забудови відповідно до зонінгу Шевченківського району. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "ДКМ Груп" зареєстроване з лютого 2019 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Розмір статутного капіталу підприємства становить 2 325 515 грн.

Власниками фірми є мешканець Волині Олександр Давидюк (вланик львівської будфірми ТОВ "ДАВ Девелопмент") та львів'янин Роман Курницький (засновник адвокацького об'єднання "Курницький, Жидачівська та партнери").

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.