Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Леонід Цибуля

П'ятниця, 26 березня 2021, 16:31

Депутат Львівської облради очолив Радехівську лікарню

Леонід Цибуля

Леоніда Цибулю призначили головним лікарем Радехівської центральної районної лікарні.

Про це повідомив депутат Львівської облради від ВО "Батьківщина" Леонід Цибуля на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 25 березня, на сесії Радехівської міської ради депутати призначили заступника головного лікаря з медичного обслуговування населення Радехівської центральної районної лікарні Леоніда Цибулю на посаду головного лікаря цієї лікарні.

"В порядку денному було питання про призначення на посаду директора КНП "Радехівська ЦРЛ". Депутати одноголосно проголосували за кандидатуру Леоніда Цибулі, депутата Львівської обласної ради, на посаду директора Радехівської лікарні" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Леонід Цибуля на місцевих виборах-2020 року пройшов до Львівської обласної ради від партії ВО "Батьківщина", офіційно – член цієї партії. Був депутатом Львівської облради від ВО "Батьківщина" попереднього скликання (на місцевих виборах у 2015 році він переміг у Радехівському районі – 19,29% голосів, 63 округ).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.