Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

майданчик у Львові

lviv.pb.org.ua

Понеділок, 29 березня 2021, 12:36

Стадіон на вул. Йосипа Сліпого залишиться в користуванні мешканців Львова

майданчик у Львові

За словами директора ЛКП «Спортресурс» рейдерського захоплення стадіону на вул. Йосипа Сліпого не було.

На стадіоні на вул. Йосипа Сліпого проводять капітальний ремонт.

Про це Варіантам повідомив директор ЛКП «Спортресурс» Ростислав Зелик.

За словами директора ЛКП «Спортресурс», рейдерського захоплення стадіону на вул. Йосипа Сліпого не було. Дитячо-спортивний майданчик залишається на балансі ЛКП «Спортресурс».

"На стадіоні проводить ремонтні роботи підрядник, ТОВ Динамо-інвест", - сказав Зелик. 

Демонтовані тренажери перебувають на реставрації в підрядника. Тренажери були в експлуатації шість років. Після реставрації їх буде встановлено на стадіоні.

На  вході до стадіону розміщено паспорт об’єкта. За проектною документацією, на території стадіону має з’явитися футбольне поле, баскетбольне поле та громадський простір.

Інформацію про платні тенісні корти Ростислав Зелик спростував. Тенісні корти планували облаштувати, втім відмовились від такої ідеї, бо громадськість не підтримала.

Також запланована обрізка деяких дерев на території стадіону.

Нагадаємо, вчора у Фейсбук-спільноті Скандальні забудови у Львові з’явилася інформація про рейдерське захоплення стадіону на вул. Йосипа Сліпого. В повідомленні йдеться, що приїхав представник якоїсь фірми і розказує, що будуть робити платні корти на стадіоні. Зараз на стадіоні зрізали всі тренажери, які поставили перед минулими виборами.

Восени 2020 року ЛКП «Спортресурс» провело тендер на капітальний ремонт дитячо-спортивного майданчика за адресою вул. Йосипа Сліпого,33 вартістю 19 мільйонів гривень. За результатами тендеру переможцем стало ТОВ «Динамо-інвест». В грудні договір між ЛКП «Спортресурс» і ТОВ «Динамо-інвест» було розірвано через недоліки тендерної документації підрядника.

30 грудня ЛКП «Спортресурс» оголосило новий тендер, де переможцем знову стало ТОВ «Динамо-інвест». В лютому було підписано договір на проведення капітального ремонту майданчика. Датою завершення виконання робіт визначено 31 грудня 2022 року.

За даними YouControl засновником ТОВ «Динамо-інвест» є Роман Синявський.

Нагадаємо, Ростислав Зелик очолив ЛКП "Спортресурс" замість Ігоря Самотія, якого звільнили через побиття людини і порушення ПДР.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.