Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Вівторок, 30 березня 2021, 15:39

Козицькому бракує екологів

Максим Козицький

Львівська ОДА оголосила конкурс на чотири посади в департаменті екології та природних ресурсів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У Львівській ОДА оголосили конкурс на зайняття чотирьох вакантних посад у департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації. Зокрема, шукають:

- головного спеціаліста-юрисконсульта департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації;

- головного спеціаліста відділу нормування дозвільної діяльності та моніторингу управління регулювання природокористування та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації;

- головного спеціаліста відділу біоресурсів та заповідної справи управління охорони природних ресурсів департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації (на умовах строкового трудового договору на час відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника);

- головного спеціаліста відділу оцінки впливу на довкілля та стратегічної екологічної оцінки управління регулювання природокористування та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

Основними вимогами до кандидатів є: вища освіта за освітнім ступенем не жижче бакалавра; вільне володіння державною мовою; досвід роботи не обов’язковий.

Нагадаємо, департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА з 2016 року й досі очолює Руслан Гречаник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.