Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Карпати

Вівторок, 30 березня 2021, 12:02

Карпатські громади можуть взяти участь в конкурсі місцевих ініціатив

Карпати

У області стартував Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад-2021.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Сьогодні, 30 березня, стартував, конкурс ініціатив місцевих карпатських громад-2021, що реалізується в межах проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку».

Загальний бюджет цьогорічного конкурсу – 10 млн грн, які будуть пропорційно розділені на 4 області.

2 квітня проведуть онлайн-навчання для ознайомлення з особливостями та нововведеннями цьогорічного конкурсу. Прийом заявок на участь в конкурсі триватиме до 30 квітня.

Організатори планують впродовж травня провести оцінку поданих проєктів та у червні визначити перелік переможців. Починаючи з липня та не пізніше як 15 грудня проєкт має бути завершено.

З детальнішою інформацією щодо проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Зазначимо, проєкт «Карпатська мережа регіонального розвитку» реалізується Міністерством розвитку громад та територій України, Закарпатською, Івано-Франківською, Львівською, Чернівецькою обласними державними адміністраціями, Асоціацією «Єврорегіон Карпати-Україна» і фінансується за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримки регіональної політики України.

Конкурс ініціатив місцевих громад проводять з 2018 року. За три роки за кошти обласної ради профінансовано на Львівщині 33 проєкти загальним розміром гранту 6 млн грн.

Нагадаємо, торік конкурс ініціатив місцевих карпатських громад від асоціації "Єврорегіон Карпати – Україна" відібрав 12 проєктів з Львівщини та виділив 2 млн грн грантового фінансування на їх реалізацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.