Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Галицька митниця

lia.lvivcenter.org

Вівторок, 30 березня 2021, 12:28

Контррозвідник Колобродов зупинить розбрід та блуд на Галицькій митниці

Галицька митниця

Керівником Галицької митниці призначили екс-співробітника СБУ Андрія Колобродова.

Проце повідомляє Галицька митниця Держмитслужби на своїй сторінці у Фейсбуці.

Згідно з наказом Державної митної служби України з 30 березня виконання обов'язків начальника Галицької митниці Держмитслужби поклали на колишнього співробітника СБУ.

"Нинішній очільник митниці – випускник Київського військового ліцею ім. Івана Богуна, а у 2009 році закінчив Національну академію СБУ та розпочав свою військову кар'єру в органах СБУ. Раніше Колобродов проходив службу на оперативних посадах в ГУ СБУ у м. Києві та Київській області та займав керівні посади в Головному управлінні контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки. Також нагороджений відомчою відзнакою "вогнепальна зброя" – наголосили у Галицькій митниці.

Колобродов звільнився з органів СБУ за власним бажанням у лютому 2021 року, опісля працевлаштувався до Державної митної служби України. Працював в.о. заступника координаційно – моніторингової митниці Держмитслужби.

Згідно із його декларацією про доходи за 2019 рік, Андрій Колобродов, киянин, будує житловий будинок, площею 260,4 кв.м у Києві, має дві земельні ділянки у Києві та області, квартиру у Києві та зберігає 100 000 грн готівки.

Додамо, Галицьку митницю створили восени 2019 року на основі Львівської, Івано-Франківської та частини Тернопільської митниць. Відповідно до реорганізації, буде створено Львівську митницю, в зоні впливу якої буде лише Львівська область. Галицька митниця об'єднувала Івано-Франківську, Львівську та Тернопільську області. Після реорганізації там створять окремі підрозділи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.