Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Кулепін

Фб Кулепіна

Четвер, 1 квітня 2021, 13:18

Садовий сплавив Козицькому свого радника заступником

Олександр Кулепін

Олександр Кулепін стане заступником голови Львівської ОДА.

Про це повідомив народний депутат від партії "Слуга народу", представник уряду у Верховній Раді України Василь Мокан на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 31 березня, на своєму засіданні Кабінет міністрів погодив призначення Олександра Кулепіна заступником голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького.

"Урядовці проголосували за погодження призначення Кулепіна Олександра Сергійовича – заступником голови Львівської ОДА" – написав Мокан.

Згідно з процедурою, після погодження уряду заступників призначає голова ОДА.

Зазначимо, Олександр Кулепін з жовтня 2020 року працює радником міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради. 

Згідно із його декларацією про доходи за 2020 рік, володіє акціями компанії "Комюто", яка зареєстрована у Парижі (компанія-засновник сервісу BlaBlacar), працював у цій компанії. До цього працював у компанії Waverley Software. Купелін спільно з дружиною також є власником кріптовалюти Tether у кількості 1494 токенів на суму 42 242  грн.  Дружина Купеліна Марія Рой минулого року також продала Зіновію Козицькому цінних паперів на суму 744 227 грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.