Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Золочівський район

П'ятниця, 2 квітня 2021, 14:42

На Золочівщині збудують завод із виготовлення напоїв

Золочівський район

Київська компанія "Нові Продукти" планує інвестувати 20 мільйонів гривень у завод із виготовлення напоїв на Золочівщині.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

Київська компанія "Нові Продукти" планує відкрити завод із виготовлення напоїв у Золочівському районі, у будівництво якого інвестують 15-20 мільйонів доларів.

Як зазначили представники компанії, наразі вони проводять геолого-розвідувальні роботи для визначення місця розташування виробництва.

"На підприємстві ми хочемо працевлаштувати близько 400 осіб. Станом на сьогодні у нас є виробництво у Жашкові на Черкащині, де люди отримують 16-20 тисяч зарплати. Замкнута виробнича система на підприємстві забезпечує економію водного ресурсу і виключає негативний вплив на довкілля", – наголосив співвласник компанії "Нові Продукти" Геннадій Невесенко.

Також інвестори попросили голову Льввської ОДА Макима Козицького посприяти у будівництві під’їзних шляхів до нового заводу та з приєднанням до електромереж.

Зазначимо, компанія "Нові Продукти" експортує свою продукцію у 19 країн світу, серед яких Китай, Італія, Німеччина, Чехія, Угорщина, Ізраїль, Білорусь, Молдова, Азербайджан, Грузія, Вірменія. Штат співробітників підприємства складає понад 1 500 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.