Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Понеділок, 5 квітня 2021, 12:02

Садовий анонсував закриття залізничного сполучення у разі погіршення ситуації із Covid-19

карантин у Львові

У місті можуть закрити авіасполучення та залізничне сполучення через складну ситуацію із коронавірусом.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні, 5 квітня, під час ефіру на радіо "Люкс FM" міський голова Львова Андрій Садовий, у разі погіршення ситуації із коронавірусом у Львові можуть закрити авіасполучення та залізничне сполучення.

"За вчора, не зважаючи на те, що це була неділя, поступило 46 нових важкохворих пацієнтів. І це тільки у Львові, по області взагалі більше сотні. Тому наразі іншого варіанту, як бути в локдауні, немає. Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації. Щодо карантину, то поки все без змін, але якщо піде погіршення, то можуть закрити все: і авіа, і залізничне сполучення зі Львовом" – наголосив Андрій Садовий.

За його словами, станом на сьогодні у лікарнях міста перебуває 1112 пацієнтів з коронавірусом.

"Добре, що ми збільшуємо кількість ліжок в лікарнях, і з 1300, які ми мали, в межах 10 квітня ми вийдемо на показник 2 тисячі місць. Але люди продовжують поступати кожного дня" – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, з 30 березня у Львові через складну ситуацію із коронавірусом до 12 квітня громадський транспорт перевели в режим спецперевезень, а безкоштовний проїзд всіх пільгових категорій призупинили, закрили дитячі садочки, а від підприємців вимагають перевести працівників на дистанційну роботу.

Також у місті з 2 квітня заборонили роботу 20 нічних клубів, а також кафе і ресторанам, які працюють навинос, заборонили продавати алкоголь.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.