Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

літній майданчик у Львові

Четвер, 8 квітня 2021, 12:34

У Львові можуть дозволити роботу непродовольчих ринків та літніх майданчиків під час карантину

літній майданчик у Львові

У місті до 19 квітня продовжили карантинні обмеження, однак планують дозволити роботу літніх майданчиків та непродовольчих ринків.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні на своєму засіданні міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення продовжити посилені карантинні обмеження у Львові до 19 квітня через погіршення ситуації з коронавірусом.

Однак Садовий анонсував можливе відновлення роботи літніх майданчиків, непродовольчих ринків та відновлення навчання для учнів 1-4 класів.

"На основі моніторингу епідситуації комісія прийме рішення про можливість роботи літніх терас, непродовольчих ринків, та відвідування початкової школи" – написав Андрій Садовий.

Крім цього, міськрада закупить 4 кисневі станції для лікарень, що приймають пацієнтів з коронавірусом, а на базі Міської дитячої клінічної лікарні розгорнуть 105 ліжок для дітей, які хворіють на коронавірус.

Нагадаємо, з 30 березня у Львові через складну ситуацію із коронавірусом громадський транспорт перевели в режим спецперевезень, а безкоштовний проїзд всіх пільгових категорій призупинили, закрили дитячі садочки, а від підприємців вимагають перевести працівників на дистанційну роботу.

Також у місті з 2 квітня заборонили роботу 20 нічних клубів, а також кафе і ресторанам, які працюють навинос, заборонили продавати алкоголь.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.