Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

автосервіс на вул. Навроцького

П'ятниця, 9 квітня 2021, 11:42

На Навроцького збудують новий автосервіс

автосервіс на вул. Навроцького

Виконком дозволив на місці котельні і теплиць, що на вул. Навроцького, 25, звести автосервіс.

Сьогодні, 9 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію Олексієм Чехом частини будівлі котельні, теплиці під літерою М-1 на вул. В. Навроцького, 25 у Львові під автосервіс. 

Новий автосервіс збудують на території, де зараз розміщуються котельня і теплиці.

Згідно із містобудівною документацією, на території підприємства споруду, висотою у 6,9 метрів. Будівля матиме один поверх. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – існуючий%. 

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам. 

Земельна ділянка, на якій збудують автосервіс, належать до зони КС-5 – зона розміщення об’єктів 5-го класу санітарної класифікації відповідно до детального плану території у районі вулиці проектованої, вул. Зеленої, вул. В. Навроцького, просп. Червоної Калини.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янин Олексій Чех є власнико приватного підприємства "Олімп-центр", яке встворене у 2000 році у Львові і займається технічним обслуговуванням та ремонтом автотранспортних засобів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.