Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

храм християн-баптистів

google.com.ua

П'ятниця, 9 квітня 2021, 13:14

Дублянські баптисти розширюють свій град Божий у широку нескінченність

храм християн-баптистів

Виконком дозволив релігійній організації баптистів збудувати два будинки у Дублянах.

Сьогодні, 9 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво РО "Релігійна громада Євангельських християн-баптистів "Церква Відродження" у м. Дубляни Львівської області" двох індивідуальних житлових будинків на вул. Парковій, 22 у м. Дубляни Жовківського району Львівської області.

Новобудови розміщуватимуться на земельній ділянці, площею 0,4200 га, яка перебуває в комунальній власності і яка призначена для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Згідно із містобудівною документацією, тут мають збудувати дві будівлі, висотою не більше 10 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 12,1%. Додамо, що навпроти цієї ділянки знаходиться храм релігійної громади християн-баптистів.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, проєкт нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам. 

Земельна ділянка, на якій збудують будівлі, належать до зони Ж-1 – розташування одноквартирних житлових будинків до З поверхів відповідно до детального плану території площею 24,1621 га для розташування стадіону, дитячого садочка, будинку сімейного типу, торгового центру і житлової забудови між вулицями Січових Стрільців і вул. Незалежності в м. Дубляни.

За даними аналітичної системи YouControl, "Релігійна громада Євангельських християн-баптистів "Церква Відродження" у м. Дубляни Львівської області" зареєстрована у Дублянах з 1997 року. Її керівником з січня 2020 року є Василь Черевко. Громаді належить одна ділянка у Дублянах та три будівлі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.