Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Академія сухопутних військ

Понеділок, 12 квітня 2021, 12:58

Козицький дозволив Академії сухопутних військ збудувати багатоповерхівку на Стрийській

Академія сухопутних військ

Львівська ОДА змінила цільове призначення ділянки на вул. Стрийській, 73 на прохання Академії сухопутних військ ім. Сагайдачного.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №244/0/5-21 від 5 квітня 2021 року.

Максим Козицький, за клопотанням Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, дозволив вишу змінити цільове призначення земельної ділянки на вул. Стрийська, 73, що перебуває у державній власності і яку академія отримала під облаштування гуртожитків.

Зокрема, призначення ділянки, площею 2,3714 га, змінили з будівництва та обслуговування будівель закладів освіти на будівництво і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

"Надати Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,3714 га, що розташована за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 73, із зміною цільового призначення з "для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти" на "для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку"  – йдеться у розпорядженні.

Наразі академія сухопутних військ має подати розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на затвердження обласній державній адміністрації.

Зазначимо, ще у 2014 році Львівська ОДА надала Академії сухопутних військ земельну ділянку площею 2,7587 га на вул. Стрийській, 73 для облаштування на цій території гуртожитку й сховища для техніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.