Козицький дозволив Академії сухопутних військ збудувати багатоповерхівку на Стрийській

Понеділок, 12 квітня 2021, 12:58

Львівська ОДА змінила цільове призначення ділянки на вул. Стрийській, 73 на прохання Академії сухопутних військ ім. Сагайдачного.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №244/0/5-21 від 5 квітня 2021 року.

Максим Козицький, за клопотанням Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, дозволив вишу змінити цільове призначення земельної ділянки на вул. Стрийська, 73, що перебуває у державній власності і яку академія отримала під облаштування гуртожитків.

Зокрема, призначення ділянки, площею 2,3714 га, змінили з будівництва та обслуговування будівель закладів освіти на будівництво і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

"Надати Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,3714 га, що розташована за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 73, із зміною цільового призначення з "для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти" на "для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку"  – йдеться у розпорядженні.

Наразі академія сухопутних військ має подати розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на затвердження обласній державній адміністрації.

Зазначимо, ще у 2014 році Львівська ОДА надала Академії сухопутних військ земельну ділянку площею 2,7587 га на вул. Стрийській, 73 для облаштування на цій території гуртожитку й сховища для техніки.

Мітки: Академія сухопутних військ, Академія сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, земельна ділянка, Максим Козицький, новини львова, розпорядження