Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

prozorro.sale

Четвер, 9 травня 2024, 12:25

Колишній депутат Львівської міськради придбав землю за межами села Добросин

земельна ділянка

Фірма ексдепутата Львівської міськради Петра Соболя придбала понад 5 га землі на території Добросинсько-Магерівської сільради.

Добросинсько-Магерівська сільська рада продала у системі ProZorro земельну ділянку несільськогосподарського призначення, яка знаходиться за межами села Добросин, площею 5,5856 га.

Аукціон відбувся 8 травня, участь у ньому взяли ТзОВ "Гал Інком" та ТзОВ "Дорожні технології" БС, які запропонували за ділянку 5 980 916 грн й 6 000 100 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Дорожні технології" БС, а початкова вартість закупівлі становила 5 912 916 грн.

Згідно з закупівлею, земельна ділянка призначена для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій, категорія земель – землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Дорожні технології" БС зареєстроване з 2012 року у Львові, займається будівництвом доріг і автострад. Фірма належить львів'янину Петру Соболю, ексдепутату Львівської міської ради від Пора у 2006-2010 роках.

Також Соболь володіє ТзОВ "Львівська шкарпеткова кооператива", будфірмою ТзОВ "Солонкаінвестбуд" та ТзОВ "Британський дім" спільно з депутатом Львівської міськради Петром Адамиком.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.