Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміттєзвалище

П'ятниця, 12 квітня 2024, 15:06

Київська фірма за 45 мільйонів рекультивує сміттєзвалище у Славському

сміттєзвалище

Славська селищна рада замовила за 45 мільйонів гривень рекультивацію місцевого сміттєзвалища у київської фірми.

Славська селищна рада Стрийського району провела тендер у системі ProZorro на реконструкцію (рекультивацію) Славського міського полігону твердих побутових відходів, яку переможець тендеру має виконати до кінця 2025 року.

Аукціон стартував 22 січня. Переможцем обрали ТОВ "Промін Буд Сервіс", яке запропонувало здійснити всі роботи за 45 541 242 грн. Натомість очікувана вартість послуг становила 50 884 189,20 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тендеру впродовж двох років має здійснити рекультивацію полігону твердих побутових відходів, що знаходиться на вул. І.Франка й площа якого становить 1,1 га.

У роботи входить облаштування сміттєсортувальної лінії, будівництво насосної станції фільтрату тощо.

Кошти на рекультивацію виділять з місцевого бюджету.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Промін Буд Сервіс" зареєстроване з 2016 року у Києві, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є мешканець Донецька Андрій Цвильов. Йому також належить низка фірм у Києві та на Донеччині. 

Нагадаємо, ще у 2012 році наголошувалось, що незаконна робота сміттєзвалище та поганий стан каналізаційних споруд у Славському створюють загрозливу екологічну ситуацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.