Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

П'ятниця, 5 квітня 2024, 13:40

На території Львівської МТГ виставили на продаж чотири ділянки під промисловість та торгівлю

Львів

На аукціон виставили ділянки у Львові та в Зарудцях.

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Львівська міськрада виставила на продаж у приватну власність 4 земельні ділянки у Львові та у селі Зарудці Львівської громади, які передбачені під промисловість та для будівництва закладу торгівлі.

Електронні торги відбудуться наступного тижня.

Три ділянки розташовані у Львові, одна – у Зарудцях. У Львові всі землі призначені для промисловості, а у Зарудцях – під бізнес. Зокрема:

- 9 квітня – понад 5 га на вул. Північна (проєктована), що по сусідству з промисловою зоною міста "Сигнівка". Це землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони. Цільове призначення – під промисловість, розвинена інфраструктура та зручний доїзд. Початкова ціна лота – 43 301 729 гривень;

- 23 квітня – ділянка під промисловість площею 0,36 га на вулицях Суботівська – Іванни – Блажкевич. Початкова ціна – 4 922 718 гривень. А також 2,0532 га у промзоні "Сигнівка" (ділянка 1), на вулиці вул. Данила Апостола. Цей лот стартуватиме від 19 548 723 гривень. В обох випадках мова про землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони, які призначені під промисловість;

- 23 квітня – ділянка у Зарудцях для будівництва та обслуговування там будівель торгівлі. Йдеться про 0,1715 га на вулиці Франка. Стартуватимуть торги з 600 250 гривень.

Нагадаємо, у лютому цього року у Львові за півтора мільйона гривень продали землю на вул. Нагірна під забудову. Також наприкінці серпня 2023 року міськрада за 2 млн грн продала землю на вул. Олесницького, а у жовтні того ж року землю у Лисиничах за понад мільйон гривень купив місцевий підприємець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.