Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Стрийський район

Середа, 8 травня 2024, 10:57

Укрнафта планує спорудити дві нові нафтові свердловини на Львівщині

Стрийський район

Укрнафта виставила на продаж спорудження двох свердловин на території Верхньомасловецького родовища за 190 мільйонів гривень.

ПАТ "Укрнафта" оголосило тендер у системі ProZorro на споруджування свердловин №3 та №23 на Верхньомасловецькому родовищі у Стрийському районі Львівської області.

Аукціон стартує 17 травня, очікувана вартість закупівлі становить 190 млн грн, а термін надання послуг – до 31 грудня 2025 року.

Як йдеться у закупівлі, буріння планується здійснювати буровим верстатом вантажопідйомністю не менше 125 тонн із використанням необробленого глинистого та безглинистого біополімерного бурових розчинів.

Свердловини №3 та №23 – розвідувальні, похило-спрямовані. Проєктна глибина свердловини №3 становить 1 405 м, свердловини №23 – 1 415 м. Очікується, що вільний дебіт проєктованих свердловин становитиме від 35 до 46 т нафти на добу.

Підрядник має підготувати майданчики для буріння свердловин, обладнати шахти для розміщення колонних головок, здійснити монтаж бурового верстата та пробурити свердловини "під ключ". Також, підрядник здійснить кріплення направлень, кондукторів та експлуатаційних колон свердловин. 

Нагадаємо, у липні 2023 року Укрнафта почала бурити нову свердловину №105 на Верхньомасловецькому родовищі, що на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.