Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Патона

prozorro.sale

Вівторок, 19 березня 2024, 15:37

Новий McDonald's у Львові ймовірно приземлиться на Патона

вул. Патона

Ділянку, призначену для будівництва об'єкта торгівлі, придбала фірма, що збудувала McDonald's у Львові.

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Управління земельних ресурсів Львівської міської ради продало у системі ProZorro земельну ділянку несільськогосподарського призначення на вул. Патона, 37 у Львові, площею 0,1199 га.

Ділянку придбала фірма ТОВ "Центр проект" за понад 6 млн грн.

"За ділянку на вулиці Патона, 37 змагалися одразу чотири учасники торгів. Виграла київська фірма, яка придбала 12 соток для будівництва об'єкта торгівлі" – йдеться у повідомленні.

За інформацією управління земельних ресурсів, неподалік цієї ділянки є великий торговий центр, розміщений на кількох гектарах землі, по сусідству – багатоквартирні житлові масиви. У майбутньому тут також планують збудувати велику магістральну об'їзну вулицю.

"Стартував аукціон із суми 4 646 620 гривень. Під час торгів вдалося виручити понад 6 млн гривень. Далі новий власник землі має замовити проєкт майбутнього будівництва. І вже після процедури погодження та експертиз розпочати будівництво нового об'єкта торгівлі" – пояснили у міськраді.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Центр проект" зареєстроване з 2007 року у Києві і займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Керівник − Віталій Шаблаєв, а кінцевий бенефіціар  киянин Михайло Весельський.

Ця фірма збудувала McDonald's на вул. Зеленій, 147 перед супермаркетом "Арсен", а також у 2021 році виконком дозволив їй збудувати McDonald's на проспекті Червоної Калини, 60 у Львові.

Нагадаємо, у лютому цього року у Львові за 1,4 мільйона гривень продали землю на вул. Нагірній під забудову. Наприкінці серпня 2023 року міськрада за 2 млн грн продала землю на вул. Олесницького, а у жовтні того ж року землю у Лисиничах за понад мільйон гривень купив місцевий підприємець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.