Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 25 червня 2021, 14:02

На Сихові збудують перший Макдональдз

візуалізація

"Арсен" на проспекті Червоної Калини, 60 перетворять на торгово-розважальний центр, а біля нього відкриють Макдональдз.  

Сьогодні, 25 червня, виконавчий комітет Львівської міськради вніс зміни у містобудівні умови і обмеження, які видав у 2017 році ТОВ "Центр Проект" на будівництво на місці "Арсену" на просп. Червоної Калини, 60 нового торгово-розважального центру. 

Відповідно до внесених змін, планується будівництво, окрім торгівельно-розважального комплексу з однорівневим паркінгомом, ще окремої будівлі закладу громадського харчування та окремої будівлі з вбудованою трансформаторною підстанцією та даховою котельнею.

Як видно із візуалізації ТОВ "Центр Проект", закладом громаського харчування, який відкриють на Сихові, стане перший на Сихові ресторан "Макдональдз".

Гранична висота будівлі майбутнього ресторану "Макдоальдз" встановлена у 12,45 м, а ТРЦ збудують з максимальною висотою у 29,90 м.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Центр Проект" зареєстроване у 2007 році і займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Керівник − Віталій Шаблаєв, а кінцевий бенефіціар Михайло Весельський.

Нагадаємо, у 2019 році Андрій Садовий доручив перевірити МакДональдз та усі готелі міста щодо сплати податків із зарплат працівників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.