Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт доріг на Львівщині

Понеділок, 18 березня 2024, 12:35

Відрізок дороги Решітка – Ялинкувате відремонтують за понад 70 мільйонів гривень

ремонт доріг на Львівщині

Львівська ОВА провела закупівлю на ремонт трьох кілометрів дороги місцевого значення Решітка – Ялинкувате.

Департамент дорожнього господарства Львівської ОВА провів тендер у системі ProZorro на капітальний ремонт автомобільної дороги місцевого значення Решітка – Ялинкувате, який підрядник повинен здійснити до 31 грудня 2025 року.

Аукціон стартував 22 лютого, участь у ньому взяли три компанії: ТзОВ "Шляховик-Т", ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" та ТОВ "Автомагістраль-Південь". Переможцем обрали ТзОВ "Шляховик-Т" з пропозицією у 72 904 568 грн. Натомість очікувана вартість закупівлі становила 107 600 808 грн.

Згідно з закупівлею, йдеться про капітальний ремонт 3,2 кілометра дороги загального користування місцевого значення Решітка – Ялинкувате у Стрийському районі.

Кошти на ремонт цієї дороги виділять з місцевого бюджету, однак у тендері не вказано, з якого саме.

За даними аналітичної системи YouControlТОВ "Шляховик-Т" засновано у 2019 році у Львові, займається будівництвом доріг і автострад. Власником компанії є мешканець села село Корсів Золочівського району Микола Карпець.

Нагадаємо, торік на Львівщині не здійснили будівництво більш ніж половини запланованих ділянок доріг.

Також на початку жовтня 2023 року в області обмежили здійснення непершочергових видатків з місцевих бюджетів Львівщини й у результаті цього скасували 22 закупівлі, які стосувались ремонту та будівництва об’єктів спортивної інфраструктури.

Додамо, на Львівщині на утримання та ремонт доріг до 2025 року передбачили майже 3 млрд грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.