Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівдіпрокомунбуд

privatization.gov.ua

П'ятниця, 22 березня 2024, 15:47

Львівдіпрокомунбуд продають за 500 тисяч гривень

Львівдіпрокомунбуд

Фонд держмайна повторно оголосив аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу "Львівдіпрокомунбуд" за 510 тисяч гривень.

Фонд держмайна виставив на продаж єдиний майновий комплекс державного підприємства "Львівський державний інститут проєктування комунального будівництва" ("Львівдіпрокомунбуд"), що знаходиться на вул. Січинського, 28 та вул. Академіка Богомольця, 9 у Львові.

Аукціон стартує 10 квітня у системі ProZorro, а початкова вартість підприємства становить 510 430,18 грн.

Загальна площа нерухомості підприємства становить близько 900 м². У цей перелік входять такі споруди: нежитлові приміщення (гараж на 1-му поверсі будівлі), гаражний бокс, асфальтований майданчик, навіс, прохідна. Натомість на другому поверсі будівлі розташований гуртожиток, який не підлягає приватизації.

Станом на кінець грудня 2023 року на підприємстві працює 3 людей, а основним видом діяльності інституту є діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування у цих сферах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.