Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сміття

Понеділок, 12 квітня 2021, 14:48

У Львові поблизу Білогорщі виявили будівельне сміття

сміття

Залізнична РА готує звернення в поліцію щодо виявленого будівельного сміття поблизу Білогорщі.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні поблизу району Білогорща виявили будівельне сміття. Залізнична районна адміністрація готує звернення в поліцію для проведення розслідування та притягнення до відповідальності зловмисника, який викинув сміття.

«Очистити територію та вивезти виявлене будівельне сміття плануємо завтра. У цьому нам допоможуть перевізники сміття. Зараз Залізнична районна адміністрація готує звернення в поліцію, щоб вони контролювали завезення сміття на територію Білогорщі і знайшли зловмисника, який висипав будівельні відходи» – повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Також районна адміністрація готує лист у департамент з питань поводження з відходами, щоб вони провели службове розслідування та перевірили, чи це сміття не залишили перевізники.

Нагадаємо, торік у грудні екоінспектори виявили на вул. Любінській у Львові несанкціоноване звалище сміття і будівельних відходів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.