Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

флагшток у Львові

Середа, 14 квітня 2021, 14:35

Облрада виділить з бюджету Львівщини сім мільйонів на флагшток до Дня Незалежності

флагшток у Львові

Львівські депутати підтримали встановлення на території Академії сухопутних військ флагштоку до 30-річчя Незалежності України.

Вчора, 13 квітня, на сесії Львівської обласної ради депутати прийняли програму соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2021-2023 роки, згідно із якої з обласного бюджету виділять 7 млн грн на встановлення флагштока на території Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

"За" проголосували 63 депутати.

Зокрема, флагшток з національною символікою до відзначення 30-річчя Незалежності України мають встановити на території Академії сухопутних військ.

Як пояснив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик, ціна у 7 млн грн, яку передбачили на встановлення флагштока, є однією з найменших в Україні, наразі триває розробка проектно-кошторисної документації.

"Що Київ, що Дніпро, що Харків, що інші області фактично декларують явно більші суми. Це є встановлення флагштоку з розробленням проектно-кошторисної документації. Тому вказана цифра може мінятись відповідно до розробленої проектно-кошторисної документації" – наголосив Годик.

За його словами, встановлення флагштока є важливою подією для області.

"Я думаю що це точно правильний об’єкт – наближається 30-річчя нашої незалежності. Його важливість в тому, що його встановлять на території Національної академії сухопутних військ, де наші майбутні захисники складають присягу на вірність народові України. То чим це не важливий об’єкт для Львівщини?" – додав Андрій Годик.

Додамо, доходи обласного бюджету на 2021 рік склали 5,1 млрд грн, що на 759 млн грн менше, ніж бюджет Львівщини-2020.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.