Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

8-а міська клінічна лікарня

Четвер, 15 квітня 2021, 15:53

У Львові для трьох лікарень планують закупити обладнання на 90 мільйонів

8-а міська клінічна лікарня

Депутати міськради планують закупити у лізинг обладнання для трьох медичних закладів Льворва вартістю понад 90 мільйонів гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Депутати на засіданні комісії фінансів та планування бюджету міськради погодили проект ухвали, яку планують винести на найближчу сесію, якою пропонується придбати нове медичне обладнання для трьох львівських лікарень на умовах фінансового лізингу.

Йдеться про Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги Львова, 8-у міську клінічну лікарню та дитячу лікарню на вул. Орлика.

Зокрема, лікарня швидкої медичної допомоги отримає 35 млн грн на 11 апаратів штучної вентиляції легенів та 2 кисневі станції, 8-а лікарня Львова – 23 млн грн для закупівлі 2 кисневих станцій, дитяча лікарня на вул. Орлика – 30,2 млн на реанімаційне, нейрохірургічне обладнання та обладнання для кохлеарної імплантації.

Термін поставки обладнання – до 31 грудня 2021 року. Строк лізингу становитиме 36 місяців від дати, визначеної у договорі. Відсоткова ставка за користування лізингом – не більше 10 відсотків річних у гривнях.

Крім цього депутати погодили проект ухвали про безоплатну передачу кисневих концентраторів у власність Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті. Йдеться про 50 кисневих концентраторів для потреб лікарні, що передаватимуться з 5-ої міської клінічної лікарні Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.