Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

забудова на вул. Повітряній, 82

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 16 квітня 2021, 13:57

На Левандівці збудують каскадну багатоповерхівку

забудова на вул. Повітряній, 82

Виконком дозволив збудувати на вул. Повітряній, 82 новий 8-поверховий житловий будинок.

Сьогодні, 16 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво Любов'ю Стахів багатоповерхового житлового будинку з вбудованими офісними приміщеннями та підземним паркінгом зі знесенням існуючих на ділянці споруд на вул. Повітряній, 82 у Львові.

Новий житловий будинок збудують на двох земельних ділянках, площами 0,1 га і 0,1187 га, що перебувають у приватній власності та передбачені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, будинок складатиметься із чотирьох частин, висотою 5, 6, 7 та 8 поверхів. Висота найвищої, 8-поверхової частини багатоповерхівки становитиме 26 метрів, 7-поверхової – 21,7 метрів, 6-поверхової – 18,75 метрів, 5-поверхової – 15,75 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 40%. 

Загальна площа забудови становить 621 кв.м. У будинку передбачено 45 квартир на 102 особи, підземний паркінг, спортивний та відпочинковий майданчики. Житловими будуть поверхи від другого до восьмого, натомість перший поверх передбачений для офісів.

Також під час обговорення цього рішення забудовник погодився облаштувати підземний майданчик для збору ТПВ та відреставрувати існуючий дитячий майданчик.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам. 

 

Земельні ділянки, на яких багатоповерхівку, належать до зони Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Залізничного району.

За даними аналітичної системи YouControl, Любов Стахів є власницею створеної у лютому цього року львівської будфірми ТОВ "Інвест Нові Буд" спільно із Олегом Буличем (йом також ще належить львівське підприємство "Ейр Тех", що займається виготовленням виробів із бетону для будівництва).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.