Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Хмельницького, 212

google.com.ua

П'ятниця, 16 квітня 2021, 14:25

У Львові відкриють новий магазин мережі АТБ

вул. Хмельницького, 212

Виконком дозволив "АТБ-Маркет" облаштувати магазин на вул. Б. Хмельницького, 212.

Сьогодні, 16 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "АТБ-Маркет" нежитлових приміщень під магазин продовольчих та непродовольчих товарів на вул. Б. Хмельницького, 212 у м. Львові.

Згідно із містобудівною документацією, магазин облаштують на першому поверсі нежитлової будівлі, площею 1253,2 кв.м. Перед будівлею буде паркінг та велостоянка.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, раніше у цьому приміщенні працював центр обслуговування "Паспортний сервіс", а ТзОВ "АТБ-Маркет" вже отримало дозвіл орендаря на відкриття нового магазину у цьому приміщенні.

Зазанчимо, "АТБ-Маркет" – українська мережа супермаркетів, зареєстрована у Дніпрі. Станом на березень 2021 року мережа нараховує 1203 крамниці, входить до складу корпорації "АТБ".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.