Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. С. Бандери, 87

google.com.ua

П'ятниця, 23 квітня 2021, 12:48

У Львові до будинку на Бандери добудують мансарду і облаштують офіси

вул. С. Бандери, 87

Виконком дозволив перетворити будівлю на вул. С. Бандери, 87 на офісний центр та добудувати мансарду.

Сьогодні, 23 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Гранд-Палац" нежитлового будинку під офісні приміщення на вул. С. Бандери, 87 у м. Львові.

Згідно із містобудівною документацією, будівлю повністю перетворять на офісний центр, до неї добудують мансарду із великими вікнами, облаштують підземний поверх. Висота будівлі, згідно із документацією, не має перевищуватиме 20,5 метрів.

Як заявив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, станом на сьогодні це нежитлова будівля, тому пропонується адаптувати горище під офісну функцію і, відповідно, провести ремонт фасаду будівлі. 

Будівля, яка підлягає реконструкції, розміщена в зоні Ж-2 – зона малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до зонінгу Франківського району.

Зазначимо, 3-поверховий будинок на вул. С. Бандери, 87, споруджений за проектом Анджея Голомба у 1892 році, не є пам'яткою архітектури, проте знаходиться у історичному ареалі міста.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Гранд-Палац" зареєстроване у жовтні 2019 року у Львові, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Розмір статутного капіталу підприємства становить 236 262,11 грн. Кінцевими власниками фірми є мешканки Пустомитівського району Світлана Дорош (с. Сокільники) та Юлія Кондрат (с. Оброшине), вони також володіють ТОВ "Вест-Хорс" у Сокільниках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.