Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Середа, 28 квітня 2021, 16:30

У Львові на Великдень збільшать кількість маршруток до кладовищ

львівські маршрутки

На Великодні свята у Львові збільшать кількість одиниць громадського транспорту, який курсуватиме до Голосківського та Сихівського кладовищ.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

На Великодні свята, з 1 по 4 травня, у Львові збільшать кількість одиниць громадського транспорту, який курсуватиме до Голосківського та Сихівського кладовищ.

Зокрема, йдеться про автобусні маршрути № 55, 38 та тролейбусний маршруту № 38.

"На Великодні свята ми посилюємо роботу маршрутів громадського транспорту, який курсує до кладовищ міста Львова. Власне, якщо ми говоримо про Голосківське кладовище, то ми підсилюємо маршрут № 55 – буде курсувати 4 одиниці. На нього можна буде сісти на вул. Під Дубом біля ТРЦ «Форум».

Також збільшуємо частоту курсування тролейбусного маршруту № 31 до Сихівського кладовища  буде курсувати 4 одиниці, а також маршрут № 38 буде підсилено, і він також буде курсувати до Сихівського кладовища. Ми збільшуємо кількість транспорту на вихідні з 1 до 4 травня"  повідомив начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

Нагадаємо, в березні у Львові змінили схему руху маршруток №9 і 22, а також запровадили маршрутку до села Воля Гамулецька. 

Додамо, 25 квітня Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій постановила перевести Львівську область у "жовту" зону, що означає заборону перебування у громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.