Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

gazeta.lviv.ua

Четвер, 3 січня 2013, 17:43

Сайт Львівської ОДА – один з найгірших в Україні серед сайтів державних виконавчих органів влади

Сайт Львівської ОДА за наповненням і якістю змісту потрапив до числа найгірших серед сайтів державних виконавчих органів влади.

Таким є результат моніторингу інформаційного наповнення веб-сайтів органів виконавчої влади, проведеного Державним комітетом телебачення і радіомовлення України у другому півріччі 2012 року. 

Так, за даними моніторингу,  середнє значення показника наявності інформації на веб-сайтах Ради міністрів Автономної Республіки Крим,обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій становить 0,96. При цьому найменше забезпечено представлення інформації на веб-сайтах Ради міністрів Автономної Республіки Крим(Пн = 0,83), Львівської (Пн = 0,83), Івано-Франківської (Пн = 0,87) облдержадміністрацій та Севастопольської міської державної адміністрації (Пн = 0,87);

Середнє значення показника якості інформаційного наповнення веб-сайтів становить 0,97. При цьому найнижче значення показника якості інформаційного наповнення мають веб-сайти Львівської (Пя = 0,82), Хмельницької (Пя = 0,88) облдержадміністрацій та Київської міськдержадміністрації (Пя = 0,89), - сказано в результатах моніторингу. 

Був проведений моніторинг офіційних веб-сайтів Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій. Всього – 27 веб-сайтів. Моніторинг проводився за 30 параметрами, кожний з яких відображає окремий вид інформації, обов’язковість розміщення якої на веб-сайтах встановлюється нормативно-правовими актами.

Нагадаємо, у листопаді Львівська ОДА запустила оновлену версію офіційного сайту. 

Спеціалісти ІТ-сфери відзначали, що "у нас жахливі сайти, особливо сайти державних установ: Укрзалізниці, сайт Львівської облдержадміністрації недавно відкрили. Таке враження, що їх робив 12-річний хлопчик. Виникає думка, що люди гроші відмивають таким чином". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.