Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Мост ОНУР

Понеділок, 3 травня 2021, 21:47

Автотраса Львів-Луцьк заблокована через обвал моста поблизу села Гайок на Львівщині

Мост ОНУР

Сьогодні поблизу села Гайок Львівської області, на автодорозі Львів–Луцьк стався обвал моста. 

Про це повідомила патрульна поліція. 

"Увага! Водії, у селі Гайок Кам'янко - Бузького району Львівської області стався обвал шляхопроводу. Тож, автодорога М-17 Львів — Луцьк на цій ділянці не проїзна. Організовано об'їзд за схемою (напрямок зі Львова):доїжджаєте до міста Кам'янко-Бузька, там здійснюєте поворот наліво і далі їдьте автодорогою Т 14-25 до місті Жовква далі дорогою Р-15 до міста Червоноград, далі дорогою Т 14-10 до міста Радехів. А далі, за звичним маршрутом. У зворотньому напрямку діє та сама схема руху. Великогабаритні транспортні засоби скеровуватимуть на автодорогу М-06 Київ-Чоп" - сказано у повідомлені.

Мост було відремонтовано компанією ОНУР в 2017 році. Нагадаємо, Європейський банк реконструкції і розвитку минулого року призупинив фінансування ремонту Одеської траси через підозри у фальсифікації результату тендера, в якій перемогла турецька фірма Onur Taahhut.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.