Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

СБУ

Вівторок, 11 травня 2021, 10:09

СБУ проведе антитерористичні навчання на Львівщині

СБУ

СБУ проведе планові антитерористичні та контрдиверсійні навчання у області, що передбачають можливість перевірки документів у громадян.

Про це повідомила пресслужба управління СБУ у Львівській області на своїй Інстаграм-сторінці.

У період з 12 по 14 травня 2021 року координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Львівській області проведе планові антитерористичні та контрдиверсійні навчання.

Масштабні тренування відбудуться в умовах максимально наближених до реальних.

Під час навчань передбачено проведення обмежувальних заходів на окремих територіях, можливість перевірки документів громадян, догляду автомобільного транспорту. Тому СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу.

«Служба безпеки України просить жителів та гостей м. Жовква, смт. Куликів та м. Дубляни із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства та з безумовним дотриманням прав і свобод людини» – йдеться у повідомленні.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от СБУ у Львівській області (@securityservice_lviv)

Нагадаємо, з початку року у СБУ викрили на хабарі чиновників, зафіксували факт вандалізму у Львові та попередили контрабанду наркотиків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.