Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Вівторок, 11 травня 2021, 14:35

У Шегинях німець намагався потрапити в Україну за підробленим ПЛР-тестом

пункт пропуску

У пункті пропуску "Шегині" прикордонники виявили підроблену довідку про проходження ПЛР-тестування на Covid-19.

Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України.

У пункті пропуску "Шегині" 32-річний громадянин Німеччини надав на прикордонний контроль підроблену довідку про проходження ПЛР-тестування на Сovid-19. Чоловік був пасажиром мікроавтобуса "Мерседес", яким їхав з Пошльщі в Україну.

Під час перевірки наданих результатів тесту інспектор прикордонного контролю засумнівався у його дійсності, адже чоловік помітно нервував. В ході ретельнішого дослідження прикордонники встановили, що під час зчитування QR коду даного тесту відображається інша особа. Також чоловік не міг зайти на сторінку особистого кабінету.

Правоохоронці дізналися, що даний тест іноземцю надав водій мікроавтобусу для в’їзду на територію України. Згодом водій підтвердив факт надання підробленого ПЛР-тесту пасажиру.

За даним фактом поінформовано співробітників Нацполіції та направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ.

Це вже 15 випадок виявлення прикордонниками Львівського загону підроблених ПЛР-тестів.

Нагадаємо, слідчі повідомили мешканці Золочівського району про підозру в підробці та збуті негативних тестів на Covid-19.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.