Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Середа, 12 травня 2021, 13:54

SkyUp скасувала авіарейси зі Львова до п'яти міст Європи

аеропорт "Львів"

Державіаслужба анулювала права SkyUp на п'ять рейсів зі Львова.

Про це повідомляє Аvianews.

Ще 6 травня Державіаслужба України анулювала права української авіакомпанії SkyUp на авіарейси за 33 маршрутами з Києва, Львова, Одеси, Запоріжжя та Харкова.

Зокрема, SkyUp не літатиме з аеропорту Львова в Мюнхен, Штутгарт, Братиславу, Амстердам і Прагу, з Києва – в Попрад, Нюрнберг, Ганновер, Афіни, Стокгольм, Варшаву, Меммінген, Амман, Дюссельдорф, Штутгарт, Кельн, Любляну, Копенгаген, Братиславу, Брно, Острави і Гданськ, з Одеси –до Мюнхена, Афін, Ларнаку, Амстердама, із Запоріжжя – в Берлін, Штутгарт, Тель-Авів і Прагу, з Харкова – до Братислави, Тель-Авіву і Праги.

Права на польоти Державіаслужба відкликала на підставі заяви авіакомпанії.

Як зазначено у повідомленні, авіаперевізники добровільно відмовляються від прав на маршрути, які не вважають перспективними.

Нагадаємо, у березні авіакомпанія SkyUp відкрила прямі рейси зі Львова до польського міста Лодзь, а на 21 травня заплановані перші рейси української авіакомпанії SkyUp Airlines з Києва та Львова в Італію.

Крім цього, SkyUp відкрила регулярний рейс зі Львова до грузинського міста Батумі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.