Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Коперника, 39

google.com.ua

Середа, 12 травня 2021, 14:48

У Львові продали приміщення у пам'ятці архітектури на Коперника

вул. Коперника, 39

Львівська міськрада продала за 8 мільйонів гривень приміщення на вул. Коперника, 39, початкова вартість якого становила 2,9 мільйонів.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro нежитлові приміщення першого поверху на вул. Коперника, 39 у Львові, загальною площею 47,9 кв.м.

Аукціон стартував 21 квітня, на нього подалися четверо учасників: ПП "Фірма "Престиж-Сервіс" (4 531 000 грн), Фінагеєва Олена Джафарівна (7 000 000 грн), ТзОВ "Олімпекс-2" (7 000 001 грн) та Бабаєв Джафар Алі-огли (8 000 000 грн). Переможцем обрали львівського бізнесмена Джафара Бабаєва, а початкова вартість приміщення становила 2 971 320 грн.

5-поверховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Галицькому районі в межах історичного ареалу Львова і є частиною пам'ятки архітектури місцевого значення.

Вхід до приміщень, які перебувають в оренді, термін дії якої завершується 20 червня 2022 року, здійснюється через окремий вхід.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янин Джафара Бабаєв з 2003 року зареєстрований як фізична особа-підприємець, займається роздрібною торгівлею хлібобулочними виробами, борошняними та цукровими кондитерськими виробами в спеціалізованих магазинах. Він є власником львівської фірми ТзОВ "Наш хліб", що торгує продуктами харчування, та ТзОВ "Завод №4" (село Рясне-Руське, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель та виробництвом сухарів і сухого печива, тортів і тістечок).

Додамо, у лютому цього року у міськраді сформували перелік із 150 нежитлових комунальних приміщень, які планували продати на аукціоні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.