Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

answear.ua

Четвер, 13 травня 2021, 16:55

Кофти чоловічі – з чим носити

answear.ua

Чоловічі кофти – це за своєю суттю назва, яка об'єднує відразу декілька видів одягу.

Пуловер, кардиган, світшот, худі – все це можна назвати одним словом "кофти". У всі часи вони були важливою складовою будь-якого гардероба, а з розширенням і появою нових лінійок, попит на них збільшився. Сьогодні ми поговоримо про те, які моделі нині більш популярні та де їх можна придбати.

З чим носити чоловічі кофти

Кожна з моделей вимагає особливого підходу. Все безпосередньо залежить від того, з якими образах ви плануєте нею скористатися. Нумо розбираймося: кардиган, пуловер та светр чудово вписуються в діловий образ. Вони добре гармонують з усіма видами класичних сорочок. Витягнутий назовні комір-стійка підкреслить строгий образ і додасть йому більшої формальності. Моделі з капюшоном (худі) найкраще пасують до повсякденних і спортивних образів. Власне для них вони й створювалися. Традиційні кофти чоловічі досить універсальні. З ними можна вдягнути штани, джинси чи спортивні штани. Для того, щоб ваша кофта вписувалася в якомога більшу кількість образів, слід обирати моделі нейтральних кольорів, наприклад: білий, сірий чи чорний.

Класичні чоловічі толстовки

Це, мабуть, найпопулярніший вид кофт для чоловіків. Вони дуже практичні та універсальні. Більшість вуличних образів можна створити, якщо використовувати класичну толстовку. Вони не лише добре утеплюють наше тіло в холодну пору року, але і є чудовою альтернативою куртці чи вітрівці. В їх основі лежить досить щільний шар бавовни, який дозволяє тілу повноцінно дихати. Однак часто можна зустріти моделі, де використовують штучний матеріал. У такому випадку про повноцінну циркуляцію повітря не може бути й мови.

Толстовки худі

Це толстовки з капюшоном та трапецієподібною кишенею-кенгуру. Вони стали улюбленими серед молоді ще кілька років тому і продовжують залишатися популярними й досі. Капюшон автоматично виключає можливість використання цих толстовок в ділових образах. Найпопулярніший для неї стиль – повсякденний. Купити якісну модель будь-яких з перелічених вище кофт можна на Answear.ua. Цей інтернет-магазин має величезний вибір популярних брендів: Tommy Hilfiger, Wrangler, Tommy Jeans, Adidas Originals та інші. Тут є одяг на будь-який смак і колір, вам залишається тільки вказати розмір, матеріал та ціну, а все інше за вас зробить система фільтрації товару.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.