Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

novynar.com.ua

П'ятниця, 4 січня 2013, 14:54

Мешканці військового містечка в Яворові позбавлені якісного водопостачання

Мешканці військового містечка №53 м. Яворів позбавлені якісного цілодобового водопостачання.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної держадміністрації.

За результатами наради, проведеної керівником апарату облдержадміністрації Іваном Груником вчора, 3 січня, керівництво міста Яворова та Яворівській КЕЧ району отримало доручення вжити усі необхідні заходи щодо забезпечення мешканців військового містечка №53 якісним водопостачанням, провести санітарно-епідеміологічні дослідження якості питної води, яка подається містечку, звернутися в державне управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області щодо видачі дозволу на спецводокористування.

Також вирішено звернутись до Міністерства оборони України з проханням виділити кошти на фінансування робіт з приведення майнового комплексу військового містечка №53 м. Яворів до відповідного технічного стану з поетапною передачею його в комунальну власність міста.

На нараді обговорювались питання щодо існуючого стану водопостачання Яворівського КЕЧ району та перспектив розвитку надання якісних послуг водопостачання та водовідведення мешканцям області.

Учасники наради також розглянули питання виконання заходів, що проводились під час підготовчого періоду даного об'єкту до опалювального сезону 2012-13 рр., та ознайомились з планом-графіком виконання ремонтних робіт на 2013 рік, зважаючи на стан очисних споруд водопостачання та водовідведення та щодо отримання дозвозу на спецкористуваня надрами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.