Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний центр

візуалізація

П'ятниця, 14 травня 2021, 12:45

На Шевченка збудують 6-поверховий медичний центр

медичний центр

Виконком дозволив власникам медичної лабораторії "Ескулаб" перетворити будівлю на вул. Шевченка, 315 на медичний центр, розрахований на 49 ліжкомісць.

Сьогодні, 14 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на на реконструкцію ТзОВ "Рясне Ріелті" нежитлової будівлі корпусу 2-А під літерою В-3 з розширенням за рахунок надбудови та пристосуванням під медичний центр на вул. Т. Шевченка, 315 у м. Львові.

 

Згідно із містобудівною документацією, будівлі, що складається із двох корпусів, повністю перетворять на медичний центр, висота якого, згідно із документацією, не має перевищувати 25,5 метрів, що становитиме шість поверхів та технічний поверх.

Загальна площа забудови становить 1479 кв.м. Центр розрахований на 49 ліжкомісць. Навпроти майбутнього медичного центру розміщується існуюча автостоянка.

"Тут є існуюча адміністративна будівля, пропонується її надбудова, реконструкція, фасадів в тому числі, і використання як медичний центр" – заявив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

За його словами, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам. 

Будівля, яка підлягаєреконструкції, розміщена в зоні В-4 – зоні промислових підприємств і технологічних об’єктів та установок ІV класу за санітарною класифікацією (нормативна СЗЗ – 100 м) відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Рясне Ріелті" зареєстроване з грудня 2020 року у Львові на адресою майбутнього медичного центру, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Власниками фірми є львів'яни Сергій Дядюшко, Станіслав Луговський та Денис Мельник.

Усі вони є власниками та засновниками львівського підприємства "Перша соціальна медична лабораторія "Ескулаб", що займається загальною медичною практикою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.