Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

університет Франка

Вівторок, 18 травня 2021, 12:56

Троє викладачів львівських вишів отримали звання від Зеленського

університет Франка

З нагоди Дня науки Володимир Зеленський відзначив трьох викладачів з ВНЗ Львова.  

Про це йдеться в указі Президента України №195/2021 від 17 травня 2021 року.

З нагоди Дня науки президент Володимир Зеленський постановив відзначити державними нагородами трьох наукових працівників з ВНЗ Львова.

Зокрема, почесне звання "Заслужений діяч науки і техніки України" отримали:

- завідувач кафедри Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького Василь Андріїв;

- завідувач кафедри Львівського національного університету імені Івана Франка Анатолій Волошиновський.

Також звання "Заслужений працівник освіти України" присудили деканові факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Володимиру Біланюку.

Нагороди Зеленський присудив за "вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу України, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм".

Нагадаємо, до Міжнародного дня театру Володимир Зеленський відзначив п'ятьох діячів культури з області, а раніше науковці "Львівської політехніки" та ЛНМУ імені Данила Галицького отримали премії для молодих вчених на 2020 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.