Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання правоохоронця

СБУ

Четвер, 20 травня 2021, 13:32

Стрийського поліцейського викрили на хабарництві за розкрадання лісу

затримання правоохоронця

Правоохоронець "кришував" масштабне розкрадання лісу та отримував за це хабарі.

Про це повідомляє управління СБ України у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Слідчі Служба безпеки викрили працівника Стрийського районного управління Нацполіції Львівщини, який за систематичні хабарі покривав протиправну діяльність приватних пилорам.

"Зловмисник гарантував сприяння у закритті кримінальних проваджень, які були розпочаті під час фіксації крадіжок лісу. Він обіцяв виготовити підроблені документи, за якими можна було безперешкодно перевозити крадену лісопродукцію та пиломатеріали" – наголосили у СБУ.

Поліцейського затримали під час чергового одержання хабара за закриття кримінального провадження щодо незаконного перевезення вирубаних дерев.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру і обрання міри запобіжного заходу.

Слідчі встановлюють також його спільників серед правоохоронців.

Нагадаємо, на початку квітня цього року посадовців лісгоспу Самбірщини викрили на організації разом із підприємцями незаконної схеми вирубки та продажу деревини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.