Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

dbr.gov.ua

Вівторок, 25 травня 2021, 10:52

У Львові двох поліцейських викрили на хабарі у дві тисячі доларів

затримання

Працівники львівської поліції вимагали хабар за вплив на прокурора у кримінальній справі та приховування додаткової інформації про крадіжки.

Про це повідомляє перс-служба Державного бюро розслідувань.

Слідчі територіального управління ДБР у Львові затримали заступника начальника відділу кримінальної поліції та оперуповноваженого цього ж відділу управління поліції ГУ Нацполіції у Львівській області під час одержання хабаря.

За інформацією працівників ДБР, поліцейські вимагали 2 тисячі доларів у підозрюваного. За ці гроші вони обіцяли не передавати додаткові матеріали у справі щодо крадіжок до слідчого відділення поліції, а також обіцяли вплинути на прокурора, щоб підозрюваний отримав вирок без позбавлення волі.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення правоохоронцям про підозру.

Кваліфікація кримінального правопорушення: вимагання та одержання неправомірної вигоди – ч. 3 ст. 368 КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.