Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міська рада

Четвер, 27 травня 2021, 16:23

Садовий викине 10 штук на сувенірну городину від перевіреної тети з Бані

Львівська міська рада

Адміністрація міського голови Львова замовила у підприємниці з Стрийщини понад 100 сувенірних овочів та фруктів з логотипом міста.

Департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради провів закупівлю у системі ProZorro на придбання промоційної (сувенірної) продукції з надруком логотипу міста, які переможець тендеру має доставити до 31 грудня 2021 року. 

Аукціон стартував 21 травня, на нього подався лише один учасник – ФОП Фединчук Марія Йосифівна, яку й визнали переможницею торгів. Фединчук розробить для міськради сувенірну продукцію за 11 700 грн, початкову вартість закупівлі.

Згідно зі закупівлею, міськрада замовила 117 штук промоційної продукції з розміщенням логотипу міста на оброблених фруктах та овочах. Вартість однієї одиниці товару становить 100 грн.

За даними аналітичної системи YouControl, Марія Фединчук, мешканка села Баня Лисовицька Стрийського району, зареєстрована як фізична особа-підприємець з 2000 року, займається роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах, виробництвом какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів.

Марія Фединчук неодноразово подається на тендери, які оголошує "Адміністрація міського голови". Зокрема, впродовж минулого року підприємниця три рази ставала переможницею закупівель на постачання сувенірної продукції: у жовтні 2020 року – сувенірний набір на 31 штуку; у вересні 2020 року – сувенірна продукція з надруком логотипу міста на 43 штуки; у червні 2020 року – сувенірна продукція на 60 штук.

Додамо, наприкінці травня 2019 року директором департаменту "Адміністрація міського голови" призначили Євгена Бойка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.