Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

офісний центр на вул. Науковій

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 28 травня 2021, 14:18

На Науковій зведуть 10-поверховий офісний комплекс з багаторівневою автостоянкою

офісний центр на вул. Науковій

Виконком дозволив збудувати на вул. Науковій,  новий каскадний 10-поверховий офісний центр із трирівневою автостоянкою.

Сьогодні, 28 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Аякс Сіті" офісно-складського комплексу із 3-рівневою автостоянкою на вул. Науковій, 7 у м. Львові.

Новий офісний комплекс збудують на двох земельних ділянках, площею 1,2798 га і 0,6940 га, що перебувають у комунальній власності та передбачені для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови й для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, для обслуговування адміністративно-виробничих будівель

Згідно із містобудівною документацією, на цих ділянках збудують 10-ти та 9-ти поверховий офісний центр із висотою у 30,5 та 33,8 метрів відповідно, а також трирівневу автостоянку й наземну автостоянку. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 31%.

"Йдеться про формування нового офісного центру із поверховістю 10-9 поверхів і з кількарівневою стоянкою. Тут є відкриті місця для тимчасового паркування, на багаторівневій стоянці є місця для постійного паркування. Крім цього передбачано облаштувати відпочинкову зону для працівників, сформувати заїзд вздовж вул. Тролейбусної, де буде передбачено і велосипедну і пішохідну інфраструктуру, а також створити громадський простір при вході до самого офісного центру" – пояснив головний архітектор міста Антон Коломєйцев. 

За словами Коломєйцева, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам. 

Земельні ділянки, на яких зведуть офісний центр, належать до зони К-6 – зона технопарків (технополісів), території науково-виробничих комплексів відповідно до зонінгу Франківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Аякс Сіті" зареєстроване з 2019 року у Львові, займається консультуванням з питань комерційної діяльності й керування. Власниколм фірми є львів'янин Євгеній Путій, засновник ГО "Львівська обласна федерація Греко-Римської боротьби" та власник львівської фірми ТзОВ "Західрічбуд (займається добуванням піску, гравію, глин і каоліну).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.